Jadłospis
Jadłospis: 16 – 20 grudzień
16.12 – PONIEDZIAŁEK
II DANIE: Ryż na mleku zapiekany z jabłkami i cynamonem.
Alergeny: mleko i produkty pochodne.
17.12 – WTOREK
II DANIE: Pieczony udziec z kurczaka, ziemniaki, surówka.
Alergeny: mleko i produkty pochodne.
18.12 – ŚRODA
II DANIE: Naleśniki z twarogiem i musem owocowym.
Alergeny: gluten, jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne.
19.12 – CZWARTEK
II DANIE: Kotlet mielony, ziemniaki, surówka.
Alergeny: gluten, jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
20.12 – PIĄTEK
II DANIE: Pierogi z serem i ziemniakami, z surówką.
Alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, jaja.