Jadłospis
Jadłospis: 20 – 24 styczeń
20.01 – PONIEDZIAŁEK
II DANIE: Pyzy z mięsem, surówka.
Alergeny: gluten, jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.
21.01 – WTOREK
II DANIE: Spaghetti z sosem pomidorowym i z mięsem wieprzowym.
Alergeny: gluten, jaja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
22.01 – ŚRODA
II DANIE: Kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka.
Alergeny: gluten, jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.
23.01 – CZWARTEK
II DANIE: Paski z fileta kurczaka w zielonym sosie, ryż z warzywami, surówka.
Alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.
24.01 – PIĄTEK
II DANIE: Paluszki rybne, ziemniaki, surówka.
Alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, seler, jaja, ryba.