Jadłospis
Jadłospis: 11 – 15 listopad
18.11 – PONIEDZIAŁEK
II DANIE: Pyzy z mięsem, surówka.
Alergeny: gluten, jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.
19.11 – WTOREK
II DANIE: Spaghetti z sosem pomidorowym i z mięsem wieprzowym.
Alergeny: gluten, jaja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
20.11 – ŚRODA
II DANIE: Kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka.
Alergeny: gluten, jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.
21.11 – CZWARTEK
II DANIE: Paski z fileta kurczaka w zielonym sosie, ryż z warzywami, surówka.
Alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.
22.11 – PIĄTEK
II DANIE: Paluszki rybne, ziemniaki, surówka.
Alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten, seler, jaja, ryba.