Jadłospis
Jadłospis: 22 – 26 kwiecień
22.04 – PONIEDZIAŁEK
II DANIE: Paski z fileta z kurczaka w zielonym sosie, kasza jęczmienna, surówka.
Alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.
23.04 – WTOREK
II DANIE: Spaghetti bolognese z mięsa wieprzowego od szynki.
Alergeny: gluten, jaja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
24.04 – ŚRODA
II DANIE: Kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka.
Alergeny: gluten, jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.
25.04 – CZWARTEK
II DANIE: Pyzy z mięsem, surówka.
Alergeny: gluten, jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.
26.02 – PIĄTEK
II DANIE: Paluszki rybne, ziemniaki, surówka.
Alergeny: gluten, jaja i produkty pochodne, ryby i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne.